Седмичен хороскоп

С НЕДА ИВАНОВА - петък, 03-07-2015 - 21:07

Вашият хороскоп за 4 – 10 юли


Овен
21 март - 20 ап­рил

Не позволявайте на странични хора да ви въздействат в съботния ден, особено при взимане на отговорни лични или семейни решения. Стремежът да е към повече обективност. 5-и е неблагоприятен ден за обвързване и брак, за сключване на всякакъв тип договори и даване на пълномощни. Тенденцията е към използване и зарибяване. Работете самостоятелно, на свой терен и със свои средства. Внимавайте с алкохола и стимулантите, стойте далече от рискови компании. Вечерта си поръчайте сън-прогноза. В понеделник всичко стартирано ще тръгне по правилата, ще донесе ползи и предимства и ще ви свърже с качествени партньори. Чудесен ден за подписване на нови договори, за среща с посредници и снабдители, за подновяване на лични и партньорски връзки. На 7-и може да извършите качествен преход в нова среда, към нова работа и ново местоживеене. Лесно се преодоляват прегради. За края на работното време не планирайте важни срещи. 8-и е ден за учене, за търсене на странична информация, за стартиране на нова обучаваща програма и участие в консултантски услуги. Ако искате да приключите успешно работа или бизнес проект, потърсете мнението на капацитет. В четвъртък предстоят реформи и реорганизации. Старото си отива, не се опитвайте да го задържите. В петък чакайте печалби и придобивки.

Телец
21 април - 20 май

Очертава се тежък уикенд с неприятни моменти в отношенията, с желание за повече манипулация и използване, отколкото за взаимност и любов. Ще почувствате независимо от времето навън някакво особено охладняване в отношенията. Зад фасадата на приемането се крие отрицание и нежелание да се действа съвместно. Отношенията у дома ще се обтегнат. Вероятни са изневери и съпътстващите ги компромати. Може да се очакват и здравословни проблеми. Нищо важно да не се предприема. В понеделник лесно се отхвърлят съмнения и се прескачат ограничения. С действията си ще се изкачите на по-висока степен на лично и духовно израстване. Не се съмнявайте в себе си, преградите са лесно преодолими. Вечерта ви залива с огромна доза творческо вдъхновение, което може да трансформира несподелената или споделена любов в изкуство и нови лични проекти. 7-и е благоприятен за пътувания и командировки, за среща с партньори и посредници, за обсъждане на място на възникналите проблеми. Подпишете до обед нов договор. На 8-и подновете или започнете нов квалификационен курс. Всичко, което се опитате да научите и проучите, ще ви свърши работа, ще донесе ползи, пари и придобивки. 9-и е зареден с агресия, с желанието да се употреби другия, да се поставят условия и ултиматуми. Късметът ви идва в петък в края на работното време.

Близнаци
21 май - 21 юни

Съботният ден дава възможност да видите някого в истинската му светлина, да си направите изводите и промените отношението. Маските падат. Искате или не, но се налага да направите равносметка на връзките. В неделя лесно ще оплетете някой наивник в мрежите си. На всички нива връзките ви са неравностойни, но с ползи за вас. Да му мислят тези, които се съгласяват на условията ви. В понеделник се определят нови посоки, залагат се нови репери в отношенията. До обед прескачате прегради и ограничения и получавате по-лесно това, което сте планирали. Следобед правите грешен ход, влияете се от друг тип мислене, което ще ви размъти главата и накара да работите за чужди интереси. Не подписвайте нови договори следобед, а вечерта бъдете сред свои хора. На 7-и късметът ви идва към края на работното време и по някакъв начин изплаща голяма част от загубите ви. Предлагат се нови възможности, сключвате нов договор и пътувате към мечтана цел. На 8-и имате шанс да се доберете до скривана информация, която ще помогне да разконспирирате конкуренцията. На 9-и от сутринта се очертават промени и рокади, които е добре да овладеете, а не да оставите друг да ръководи. Тенденцията за петък е да се печели максимално, дори и с минимални усилия. Който може ще спечели, другите ще гледат умно.

Рак
22 юни - 20 юли

На 4-и започнете с физическо и духовно пречистване. Този ден отваря стари рани в тялото и в душата, което е знак, че по някакъв начин сме нарушили основни човешки закони и принципи. Виждате някого в истинската му светлина и сами показвате истинските си чувства. Ако не го направите, още утре отношенията ви ще се объркат. В неделя са вероятни зарибявания и опити за душевно и физическо въздействие. До обед не взимайте отговорни решения. Денят не е благоприятен за брак. Във връзката ще доминира единият партньор за сметка на другия. На 6-и при вас тенденцията е всичко да се урежда максимално добре и с очакваните ползи. Пътувайте, водете разговори на място, сключете нови договори, споразумейте се по цени на стоки и услуги. И във вторник продължете тази тенденция, търсете начин за внедряване в нова среда и подписване на взаимно изгодни споразумения. Дава се клетва за вярност. Препоръчва се екипна работа и сключване на колективни трудови договори. На 8-и ще спечелите от преподавателска и консултантска дейност. Намирате учител и за нуждите на децата. Информирайте се по различни канали за работата, която ви интересува. На 9-и агресията е повсеместна. Може да се загуби контрол в една критична и рискова ситуация. Предстоят генерални реформи. В петък чакайте придобивки и облаги.

Лъв
22 юли - 22 август

Тежък уикенд, с противопоставяния у дома и разместване в плановете, което ще ви изнерви и направи невнимателни. Нищо важно да не се предприема, особено в неделния ден, когато изкушенията при вас ще са големи, ще попадате в засадата на чуждата амбиция и желание за ползване. Ще се наложи да плащате за чужди удоволствия и грижи, а за вашите няма да има кой да се погрижи. Не са изключени проблеми със закона. Намалете темпото и изискванията. Ограничете срещите до минимум, почивайте повече  в позната компания и на свой терен. На 6-и взимате важно решение и правите крачка, която ще ви помогне да се изкачите на по-висока позиция в бизнеса и в обществото. Акциите ви се покачват и на работното място. Концентрирайте се над най-важната цел и ще я постигнете до четвъртък. На 7-и е добре да пътувате, да правите огледи, да се срещате с потенциални партньори и инвеститори. До вечерта може да сключите изгоден договор и да си върнете загубени в миналото позиции. Ден за изцеление на тялото и душата. В сряда търсете опитни консултанти за работата, която трябва да се върши. Знанията ви носят пари. Може да ви предложат преподавателско или треньорско място. Намирате си учител или треньор. На 9-и може да направите грешен ход и избор. Контролирайте апетитите. В петък до обед чакайте придобивки.

Дева
23 август - 22 септември

В събота срещате ледени сърца и сами отминавате с неразбиране исканията на любимите, близките и децата. До два дни проблемът или конфликтите ще се задълбочат, ще се наложи да отделите повече време и да похарчите повече пари за нещо, което през уикенда може да направите, ретуширате и изгладите. В неделния ден вървите към различни начини на лично и психично обсебване. Лош ден за брак. Навлизате в неблагоприятен и противопоставящ период. Не давайте излишни и необмислени обещания, не се обвързвайте с непознати и в неделната вечер си останете у дома сред свои. На 6-и не тръгвайте с голямата кошница. Концентрирайте се над най-важното и по възможност не правете услуги, ако сами се нуждаете от такива. Тенденцията е лесно да се отдава енергия. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят и няма да могат да помогнат. Не приемайте с отворени обятия чуждите идеи. Някой ще се опита да ви привлече към изгоден нему модел на работа и поведение. На 7-и късметът ви ще проработи към края на работното време. Преди това успешно ще работите за друг. На 8-и идват нови информации, които ще променят посоката ви на избор. В този ден учителят си намира ученик и обратно. На 9-и ако не захапеш, ще те захапят и употребят. Опитайте да яхнете вълната на промяната. На 10-и чакайте награди за положените в миналото усилия.

Везни
23 септември - 22 октомври

Съботният ден е благоприятен за пречистване и почистване. Намалете месото. Насочете вниманието си към уреждане на семейни и битови въпроси. Случайността ще ви даде възможност да тествате приятелските връзки. Ще си проличат хората, на които може да разчитате и тези, които ще ви предадат. Неделният ден ви въвлича в неравностойни връзки, които може да се окажат полезни и перспективни в бъдеще. Ще успеете да вмените на друг като лична отговорност своите идеи и планове. Вечерта лагерите ще се оформят. В този ден може да влезете в златна клетка, от която трудно ще излезете и дано да си струва. В понеделник всичко предприето ще носи ползи и придобивки. Вземете важно решение, подпишете нов договор. Преградите са лесно преодолими. Не си хабете енергията с празни проекти и хора. Не напрягайте очите. На 7-и пътувайте до обед, уредете по най-бързия начин всичко важно и належащо. Ще получите максималното, но следобед колелото на съдбата ще се завърти, ще влезете в риськови отношения и позиции. На 9-и може да изживеете нещо особено неприятно. Родените около 10 октомври са в по-рискова позиция. Може да ви бъдат отказани участия, договорите се нарушават. Някой ще се опита да ви ощети. Внимавайте с пари и документация. Отложеното за 10-и носи печалби и защити.

Скорпион
23 октомври - 22 ноември

Вероятни са проблеми и главоболия през уикенда. Намалете темпото и изискванията към себе си и близките. В събота може да се почувствате предадени и изоставени. Ден на леденото сърце. Ще си проличат преструвките и двуличието. Верният ви усет за нещата ще отдели приятелите от тези, които само се правят на такива. За неделя не се препоръчва работа в екип, поемане на колективна отговорност и групови изяви. Неблаго­приятен ден за брак. Единият ще използва другия. Вечерта отношенията се избистрят и в понеделник правите силен ход. Очаквайте признание и предложения, които ще ви извадят на предни професионални позиции. Планирайте пътувания и делови разговори за вторник. Добре е да се срещнете с пос­ред­­ници, консултанти и мениджъри, да си направите реклама, да обявите цени на продажби и покупки. До сряда с единия крак излизате от кризата. На 8-и се заемете с личната си квалификация. Всичко, което научите, ще ви е от полза. Запишете се за нов информационен курс. На 9-и важното да се свърши по най-бързия начин. Следобед тъмни облаци надвисват на хоризонта. Не се поддавайте на провокации, нищо важно не предприемайте. Предстоят революционни промени, които може да ви вкарат в разходи, ако прибързано вземете една или друга страна. В петък плащате за чуждия успех или грешка и вдигате адреналина. Стрелец23 ноември - 21 декемвриВ събота се случват събития, даващи възможност да си направите сметка какво ви пречи в живота и по какъв начин да го промените. Добре е в неделя да прекъснете вредни връзки и контакти, а не да създавате прибързано нови, които още в следващите дни ще ви затруднят. Лесно се оплитаме в мрежи и лъжи. Родените в първата декада ще се изправят в понеделник пред стена и преграда, която трудно ще преодолеят. Не приемайте като свои чужди идеи и амбиции. Споделеното ще бъде използвано или откраднато. Време е да сложите край на вредни връзки, да защитите или патентовате продуктите на интелектуалния си труд. На 7-и проблемите ще са повече за родените след 10 декември, особено ако не са си на мястото и не защитават личния си интерес. Вечерта получавате информация позволяваща да направите успешен и навременен  ход. В сряда може да ви предложат участие в съвместни инициативи като посредник, консултант или вещо лице. Не се съмнявайте в способностите си и във възможността да спечелите допълнителни пари. На 9-и направете нужната реорганизация, гонете си интереса. Ако не захапете, ще ви захапят. В момента се води безкомпромисна политика, в която всеки се опитва да отмъкне по-голямо парче от общата баница. На 10-и чакайте постъпления. Идват закъснели или предварителни плащания.Козирог22 декември - 20 януариСъбитията в съботния ден разделят приятелите от враговете и насочват мислите ви в посока на сортиране на връзките. Бъдете там, където е личният ви интерес, обичта на живота ви, родителската или синовна отговорност. Неделният ден носи опасност от попадане в обсебващи положения. Не прекалявайте с алкохола и стимулантите, постарайте се да излезете от зависимости, които вредят на здравето и живота ви. Не поемайте ангажименти към малко познати хора и по възможност си останете у дома. На 6-и е добре за начало на важни инициативи. Няма невъзможни неща или незначителни такива. Всичко предприето ще ви изкачва към върха на славата и победата. Сякаш този ден е създаден за победа над себе си, над страховете, подозренията и нерешителността. На 7-и имате много посоки на избор. Денят се свързва с Колесницата на победата, с възможността да се пътува, да се сключат нови договори, да се преговаря по цени на стоки и услуги. Чудесен ден за преместване на нова работа. Чака ви повишение. Ще намерите нужната ви подкрепа, лекарство и лек за проблемите си. На 8-и проверявайте всяка информация и не действайте първосигнално. 9-и ще ви изправи пред рисков избор. Вероятни са здравословни проблеми. Не е добре за оперативни намеси в областта на главата. Отложеното за 10-11-и ви прави победители.Водолей21 януари - 19 февруариНа 4-5-и Луната е във вашия знак в противопоставящ аспект на Венера и Юпитер от знака на Лъва. Трудно ще намерите верния път в отношенията. Някой върви към изневери спрямо истински важните хора в живота си, друг изневерява на собствения си модел и стил на живот. Не позволявайте намеси в избора ви, особено в неделния ден. Време е да си поемете отговорността, да се отскубнете от нежелани влияния и въздействия, целящи материалното ви и емоционално заробване. Останете си у дома. Приятелите да почакат, а страничните връзки нека си останат встрани от личния ви избор, посока, мисия и цел. В понеделник вземете важно решение, изберете оптималния вариант и работете по него. Концентрирайте се максимално и ще спечелите. На 7-и пътувайте, организирайте срещи и обсъждания, пазарете се, сключете нов договор и уредете важна сделка. Ден на революционни преустройства и промени в начина ви на живот. Стиснете си ръцете с тези, с които смятате да вървите напред. На 8-и работете извънредно, давайте и търсете консултации от специалисти. На едно място ще се изявите като капацитет, но на друго ще ви трябва експертно мнение. Ако на 9-и пренебрегнете права и задължения, на 10-и ще берете ядове. Някой може да отмъкне печалбата под носа ви. Приключвайте, а не започвайте нищо съществено.Риби20 февруари - 20 мартВ събота ще получите това, което сте заслужили с мисли, действия и постъпки в предните дни. Маските падат, виждате някого в истинската му светлина и правите паралел със себе си до него. В неделя сте склонни на компромиси, които ще струват скъпо. Не е ден за обвързване и брак. Ще ви настъпват не само на тържеството, но и в бъдещия ви съвместен живот. На 6-и победата ще е за тези, които успешно реализират свои идеи и мечти, които не се страхуват от конкуренцията, които си знаят цената и не са склонни да правят компромиси. Чакайте посещение на личната си муза. Един вдъхновен ден, в който може да се издигнете до непознати висини и да постигнете максималното. На 7-и е време за преустройства, за неукротимо движение напред и нагоре, за старт на нови бизнес инициативи и подписване на нови договори. 6-7-и ще ви дадат възможност да направите изпреварващ ход и да постигнете непостижимото преди. Не се колебайте да действате и да си гоните интереса. На 8-и търсете начин да повишите личната си квалификация, запишете се за някакъв курс или сами предложете услугите си на начинаещите във вашата област. На 9-и се отварят големите апетити. Не очаквайте компромис, особено при грешен ход. Ако заминете за чужбина, дълго ще останете там. Отложеното за петък носи пари и придобивки.