Хороскоп за 10 март, петък

С НЕДА ИВАНОВА - петък, 10-03-2017 - 08:30

Овен 21 март - 20 април

Днес Марс напуска вашия знак, а това ще смегчи тона и личната ви изява, ще ви направи много по дипломатични и склонни на компромиси. Започнете деня с благотворителен жест и проява на внимание към близки и приятели. Почти в края на работното време ще получите информация позволяваща да предприемете изпреварващи и активни действия в посока на личния си и професионален интерес. Родените в третата декада да очакват повече придобивки и екстри. Ще получите предварителни плащания или ще дочакате дължими пари.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Телец 21 април – 20 май

Днешният ден ще стабилизира отношенията ви с някого, с когото от доста време имате конфликт. Настройте се на вълна приемане. Не започвайте нищо амбициозно, ако с действията си бихте застрашили нечия амбиция и кариера. Упрdвляващата планета на Овена Марс навлиза във въшия знак, а вашата управляваща планета Венера се намира в Овен. Това нестандартно положение казва, че ако не искате да ви навредят не навреждайте. Пазете чуждия авторитет, влияние и пари и вашите ще бъдат запазени и пощадени.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май - 21 юни

Днес не бива да се карате с никого и да влизате в конфронтация с партньори. Трети лица ще се намесят в отношенията ви с околните. Ограничете контактите. Предприетото днес ще претърпи криза в следващите два дни и може да ви постави в неприятни и губещи отношения. Разходите ви ще се увеличат, приходите ще намалеят. Не казвайте груби думи и не яжте груба храна. Всеки жест, който направите ще донесе ползи за бъдещето, ще ви осигури подкрепа и закрила, за които в момента и не мислите, но ще ви се наложи да търсите.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес ви олеква, излива се навън задържаното отдавна неудовлетворение. Може да се разберете с някой, с когото от доста време имате търкания. Един дори и скромен подарък ще реши тежки проблеми. Участвайте в благотворителни инициативи и сами ще получите подкрепа. Правете това, за което някой ви моли, а не това, което вие си мислите, че му е нужно. Вечерта ще се възобновят на нов глас старите проблеми, но получените информации ще ви помогнат да реагирате изпреварващо и да уредите нещата.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Родените в третата декада ще постигнат повече, ще получат предложения и възможности за пътувания, които ще им донесат подкрепа, пари, шанс за лична реализация и много любов. Гответе се за първа стъпка. Родените в първата декада ще изпитат негативното влияние на навлизащия в Телеца Марс. Очаквайте опити да ви притискат финансово, да се възползват от позициите си, за да ви притесняват и навреждат. Изненадайте с подарък и жест на внимание тези, които ви създават проблеми и нещата може да се оправят.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на сърцето. Чакайте покани и обаждания, които ще променят отношенията ви с някого и дано е за добро. От днес Марс ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Телеца. Ще получите не само кредит на внимание и доверие, но ще бъдете кредитирани и в посоката, която тръгвате. Ще се окажете търсеният човек в една перспективна и добре платена дейност и може да получите отдавна чаканото повишение. Настройте се на вълна приемане. Дайте всичко от себе си, за да си заслужите наградата и в любовта.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Марс вече не ви гледа в опозиция. Ще излезете от период на притискане и ултимативно поведение. Ще се справите с оказвания ви натиск у дома или на работното място и ще постигнете примирие поне на фронта на любовните връзки. Материалното ви положение върви към подобрение. Може да получите до дни поста и работата, за която кандидатствате или с времето сте заслужили. Добре е в този ден да направите едно добро дело без да очаквате награда. Не се страхувайте да покажете емоциите си.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Около вас се заплита неприятна интрига, която ще затруднява общуването с близки и партньори. Бъдете внимателни и не критикувайте другите в момент когато знаете, че и вас има за какво да критикуват. Ден на сърцето. Бъдете алтруисти, проявете снизхождение към грешките на околните и вашите прегрешения ще минат незабелязано. Не вдигайте много шум около себе си. В момента в хороскопа ви се оформят агресивни аспекти. Може да се наложат непредвидени разходи и пътувания, които ще глътнат част от спестяванията ви.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Покажете чувства на признание и обич. Ден за подаръци и жестове на внимание. Усмихвайте се повече. Проявете разбиране към проблемите на колегите, които закъсняват или ви стоварват част от задълженията си. В момента се залагат основите на нови връзки и приятелства, от които ще имате полза и нужда в бъдеще. Не си позволявайте да ви въвличат в скандали. Не се изпълвайте със злоба, дори и да ви препънат на пътя. Противопоказно е да се товари сърцето. Не се въвличайте сами в стресови ситуации.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ако в този ден бъдете малко по-всеотдайни, обичащи и съчувстващи, утре и на вас ще съчувстват, ще ви обичат и подкрепят в пътя, по който се каните да тръгнете. Днес молитвите се чуват и сбъдват. До два дни може да имате това, което ви е нужно и за което преговаряте в момента. Марс вече ви гледа в брилянтен аспект от знака на Телеца. Материалното ви положение ще се подобри до дни. Проявете разбиране и ще получите дотация, морално и материално стимулиране. Позволете си разтоварващи процедури.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес давате всичко от себе си, но насреща може и да не получите разбиране. От днес Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Телеца, а това положение ще увеличи разходите ви, ще изисква да се отказвате от личните си планове, за да удовлетворите желанията и амбициите на близките и децата. Ден на сърцето, а то е гладък мускул, не може да го командваш. Дори и да не искате ще давате, ще правите жестове, които сами няма да очаквате да ви се върнат. Дано получите поне малко лично удовлетворение.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на признание за стореното в миналото. Очаквайте подаръци от съдбата, от хората които ви обичат и ценят. Ще ви правят отстъпки, ще се радвате на разбиране и поне в една посока отношенията ви ще се оправят. Ще получите някакво особено вдъхновение, което ще помогне да се измъкнете от готвените ви за утре капани. Бъдете вниматални. От вечерта навлизате в притеснителен и рисков период. Може да се провали едно пътуване и среща за сметка на други, които ще ви затруднят и притеснят.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е петица. На път сте да промените живота, работата и отношенията с околните. Сменяте приоритетите и посоката в любовта. Търсите нещо ново или се каните да последвате любимия, който заминава за чужбина. Много неща в живота ви ще претърпят приятни или неприятни корекции и рокади, но в следващата година ще постигнете максималното.

Родените днес ще бъдат обект на благотворителност, особено ако сами участват в спонсорски прояви и изяви. С лекота ще печелят състезания и конкурси. Ще бъдат всеобщи любимци, ще владеят сцената на живота и политиката.

Заченатите днес ще бъдат надарени с целителски сили, с дарба да усещат човешката душевност и помисли. Няма да им е лесно в живота. Интуицията помага, но и вреди на връзките. Някои от тях ще са склонни на монашество и изолация в търсене на идеала.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.