Снимки: LG Electronics

Персонални аудио системи от LG

Агенция Монитор - четвъртък, 29-12-2016 - 13:37

Най-новите устройства от LG са безжични Bluetooth аудио системи за носене около врата. Компанията ще представи аудио джаджите на изложението CES в Лас Вегас следващия месец, като LG Tone Studio предлага съраунд звук от високоговорители, а Tone Free чрез безжични слушалки.

 

Tone Studio е с форма на подкова и разполага с две високоговорителя отгоре и два, които вибрират отдолу, осигурявайки това, което компанията нарича 3D съраунд звук. Устройството е проектирано за слушането музика, филми и видео игри.

Това не е напълно нова концепция. На CES 2016 г., бе представен Music Wrap, говорители за носене около врата.

Tone Studio не изглежда най-добрият избор за сутрешното тичане, но вероятно ще бъде подходящ за разходка. LG твърди, че Tone Studio предлага удобство и качество на звука, тъй като е проектиран с помощта на по кино аудио експерти от DTS и притейава с Hi-Fi цифрово аналогов преобразувател (DAC). Tone Studio предлага и възможност за свързването на две устроиства към един източник на звук.

 

Другата джаджа за врата на LG е Tone Free, която е подобна на Tone Ultra представена през 2013 г., но с разликата, че ги няма кабелите между говорителите за врата и слушалките. Вместо това, в устройството са поместени напълно безжични слушалки които се зареждат, когато не се използват. Tone Free вибрира при входящи повиквания и съобщения и разпознава гласови команди за приемане или отхвърляне на разговори.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.