Хороскоп за 30 април – неделя

С НЕДА ИВАНОВА - неделя, 30-04-2017 - 08:31

Овен 21 март – 20 април

 

Бъдете верни на принципите и дълга. Ако спазвате нормите и не се намесвате в интриги ще имате един прекрасен ден на почивка и приятни изживявания с близките. Доставете си радост, сгответе си любимата храна, хапнете без ограничения. В този ден не се пълнее. Пътувайте, берете билки, покажете емоциите си поплачете и се посмейте. Поне днес отхвърлете като ненужна дреха неискреноста. Ако амбицията ви излезе от дома ще си имате неприятности. Не изневерявайте, бумерангът на лъжата ще се върне.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април - 20 май

Ден на приятни срещи, на релаксиращи и освобождаващи от напрежението моменти. Не е време за диети и строги пости. Днес храната изцяло се преръща в енергия и тъкани, а не се складира в мастните депа. Сега е момента да съберете весела приятелска компания и да изживеете незабравими моменти заедно. Ако се налага влезте в битки за защита на свои и семейни интереси. Днес и утре енергията ви е на високо ниво, може да се справите с всеки проблем. Радвайте се на живота, направете така, че и любимите ви хора да са щастливи.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днешните ви срещи и разговори ще привлекат доверени хора в екипа ви, ще помогнат да разрешите спорове, да получите подкрепа и защита. Организирайте гала обеди и вечери, на които ще се разискват между другото важни общи въпроси. Не е време за диети, за ораничение в храненето и в мисленето. Освободете се от всичко задържащо и вредно. Бъдете себе си, защитавайте правдиви каузи и насочете мислите си към целта и идеала, които гоните. Всичко може да се постигне. Влезте в битки за защита на права и територии.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес и утре Луната е във вашия знак. Очертават се пътувания, лични и делови срещи. Ще се наложи да влезете в битки за защита на права, позиции и интереси. Сега е момента да се определите към кой лагер принадлежите, какви каузи ще защитавате, на кого ще служите и кой ще изберете да ви служи, да ви обгрижва и обича. Планирайте обилни обеди и вечери. Днес не се пълнее, храната изцяло се тренсформира в тъкани и енергия. Ще ви стигнат силите да се противопоставите на някой, който ви вреди и да изберете този, който ви е на сърце.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли - 22 август

Ден за срещи, за опипване на почвата както в деловитоста, така и в интимноста. Не може да постъпиш половинчато, да искаш някого и нещо без да действаш и без да се стремиш към обекта на чувствата си. Спазвайте принципите си, не се отклонявайте от целите, включете се в битки за защита на свои и приятелски интереси. Днес вие сте водачът на стадото. Не може да си позволите безхаберно отношение към болките и щастието на своите хора. Разпуснете, плачете и се радвайте от сърце. И си хапнете до насита, днес не се пълнее.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Силен и творчески ден за вас. Ще свършите добра работа, след което ще похапнете добре. Днес не е време за диети, за отказ от земните радости и сладости. Доставете си радост за сетивата и дайте храна на ума. Разговорте ви ще са от значение за бъдещето. Може да привлечете качествени партньори, да получите изгодни предложения и да се запознаете с хора от вашето тесто и кръвна група. Ще се наложи да вземете страна и да защитите определена позиция. Направете го и ще спечелите доверието на важен за вас човек.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Труден ден за родените в първата декада, а утре и за останалите ще има тежки и неприятни моменти. Изискването на този ден е да водите изцяло безкомпромисна и принципна политика. Нека другите разберат какво искате и докъде сте решили да стигнете. Не е нужно да се контролират емоциите, нито процеса на хранене. Днес няма да напълнеете независимо какво и колко ще изядете. Няма да е така по отношение на духовната храна. Вероятно е да попаднете на неприятно влияние и да тръгнете към изневери. Грешките ще се плащат.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Чудесен ден. Пътувайте, организирайте излети в планината, срещи с приятели и близки, с внуците и децата. Ден на богатите трапези. Няма да напълнеете независимо какво ще изядете. Пуснете на воля емоциите, релаксирайте, позволете си разтоварване на приятно място и с приятни на окото и душата ви хора. Ако се наложи влезте в битки за защита на свои и приятелски интереси. Не може да си позволите пасивност и неангажираност, веднага ще последва дистанциране и ще се отиде към раздели. Доверете се на личния си избор.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Набирате скорост, излизате от тежък и рисков период. Отдайте се на развлечения и контакти, на срещи с приятели, на разговори със съмишленици и разбира се всичко това да става на масата и пред богата трапеза. Днес не се пълнее, позволете си разкош в хапването и умереност в пийването. Покажете се такива каквито сте, проявете емоциите си, не сдържайте радоста и изплачете болката пред приятел и любим. Ако днес плачем на сън или на яве това е знак за пречистване. Ако сънувате нещо неприятно обърнете внимание на здравето си.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Тежък ден за родените в първата декада. Ще се наложи да правите избор между двама, между две неща и позиции, които ви се иска да задържите, а не да се налага да избирате. Днес човек трябва да защитава принципите си, да е верен на дълга, да не прави това, което сам осъжда у другите. Изплачете си болката, радвайте се с радоста на близките, пътувайте, събирайте билки и гостувайте при приятели. Не се ограничавайте в храната, но в приказките и обещанията трябва да сте внимателни. Обещаното днес трябва да се изпълни.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Прекрасен ден, в който е добре да бъдем себе си, да проявим творческата си и емоционална природа, да не се подтискаме и ограничаваме в избора, в контактите и особено в храната. Днес всичко се избира по желание на чувствата и сетивата. Не се страхувайте да влезете и в битки за защита на лични права и интереси. Дайте си сметка с кого сте и кого не можете да приемете като емоция, разбиране и партньорство. Ще победите, ако вътрешно усещате че правдата е на ваша страна. Ръководете се от интуитивния си избор.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Очакват ви приятни и релаксиращи моменти, изповеди и задушевни разговори с хора, които сърцето и душата ви приемат, обичат и привличат. Направете си богато угощение. Нека трапезата ви е отрупана с благини. Колкото и да изядете няма да напълнеете, а на масата всеки ще се отпусне, разговорите ще са съдбовни, привличащи и разделящи. В този ден йогите правят това, което им идва от вътре, не се ограничават в нищо и за нищо. Следвайте този начин на действие по отношение на другите и на себе си и всичко ще е наред.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Честит роден ден!

Личната ви година е осмица. Вървите към придобивки, разширение у дома, нова работа и нов начин на живот. Всичко, което предприемете ще ви донесе ползи и късмет. Разширете дейноста си и личните си връзки, оженете се, подредете живота си както го разбирате. През 2018 г. ви чака лична и професионална инвентаризация.

Родените днес ще бъдат хора на живота, на връзките, славата и известноста. Ще бъдат добри готвачи, диетолози или просто лакомници. Ще имат и дарби в изкуството, които ще им осигурят преживе престижни позиции в обществото. Няма да са бедни независмо откъде тръгват.

Заченатите днес ще бъдат необикновени хора с двойнствено поведение и начин на живот. Съдбата ще ги води към генерални трансформации и промени, които ще засегнат и живота на родителите им. За всичко сторено ще получават дар или наказание още в този си живот. Не правете бебето ако сте болни или сте пили повече.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.