Хороскоп за 22 февруари, сряда

С НЕДА ИВАНОВА - вторник, 21-02-2017 - 23:00

Овен 21 март – 20 април

Тежък ден за родените във втората декада. Трудно ще удържите емоциите. Вероятно е да реагирате прибързано на лични забележки и критика. Контролирайте се максимално. Не пренасяйте скандалите от дома на работното място и обратно. Ако сте разсеяни ще забравите нещо и може да имате неприятности с документи. Не позволявайте да ви провокират, не започвайте нищо ново и важно за бъдещето си. Препоръчва се пост и въздържание. Сънищата ви показват колко голяма е гордостта ви и ще се сбъднат.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Докато другите се карат вие може да направите силен ход, да намерите овакантено място и да получите покани. Дистанцирайте се от общата говорилня и ще направите добро впечатление на шефове и работодатели. Няма да бъдете изненадани и при всякакъв вид проверки. Денят ви дава възможност да прередите тези, които в миналото са ви изтикали от поилката и хранилката. Конкуренцията е на високо ниво, но с вас в момента е трудно да се конкурира човек. Съдбата ви дава предимства и пълномощия. Печелите конкурси.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Критичен ден. Лесно се влиза в скандали. Топим се един друг и не успяваме да се сработим. Не предприемайте нищо важно. Не очаквайте колективно съдействие. Ще се изпокарате за дреболии и работата ще зацикли. Въздържайте се от активна дейност и от публични участия. На работното място се оформят лагери, вместо да се сформира екип за съвместни инициативи. Вероятни са изблици на ревност, неразбиране и взаимно незачитане. Каквото отложите за следващите два дни ще тръгне по правилата.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Един от най-рисковите дни за родените във втората декада. В хороскопа ви действа планетен кръст. Въздържайте се от активни мероприятия. Почивайте повече, бъдете икономични в думи и в разходи. Може да влезете в преразход на сили и енергия и да направите грешен ход. Дистанцирайте се от тези, които усещате, че ви провокират. По-добре замълчете вместо да задълбочавате скандалите. Вероятни са здравословни проблеми, загуби на позиции и документи и конфликти в любовта. Прекъснете вредни връзки.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Не влизайте в излишни спорове на дребно. Бъдете икономични в думи и финансови разходи. Неблагоприятен ден за вложение на сили и ресурси в нови проекти. Може да се объркат документи и да се плаща два пъти за една и съща услуга. Бъдете избирателни във връзките. Не споделяйте проблемите си с когото падне. Добре е да посетите специалист в интересуващата ви област. Нужна е трезва оценка на реалностите, а не прибързана емоционална реакция. На всички нива действа грубият материализъм, всеки си прави сметки.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Бъдете сигурни, че ще свършите много добра работа, ако не допускате странични намеси и не влизате в колегиални действия и съглашателства. Дистанцирайте се от конфликтите на работното място. Не позволявайте да ви въвличат в интриги и в съмнителни финансови машинации. Може да спечелите, ако давате консултации или ви потърсят за квалифициран съвет. Бъдете пределно лоялни и не разгласявайте поверените ви тайни. Този ден е проверка за личната ви толерантност и за умението да поставяте точни диагнози на случващото се.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Ще ви бъде оказван натиск, ще има опити да бъдете въвлечени в скандали и компроматни игри. Дистанцирайте се максимално от хора с конфликтно поведение, от разправиите на работното място и в средата, в която се движите. Може да бъдете използвани и употребени за чужда кауза и личен интерес. Неблагоприятно за работа в екип и за организиране на общи събрания. Ако сте с шефска позиция може да очаквате атака от две страни. Не влизайте в непозволени връзки, действайте така, че да не се срамувате от себе си.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Не взимайте страна в спор. Може да се наложи да консултирате и двете страни или да издавате неприемливи разпореждания. Маските падат. Трудно е да скриеш намеренията си, но пък лесно ще разберете мотивацията, която движи околните. Лавирайте внимателно между амбициите на един и надеждите на друг. Ден за среща с учителите и с доказани специалисти в интересуващата ви област. Вероятно е да извлечете ползи от чуждите игри на дребно, от скандалите и единоборствата на работното място и у дома.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ако стремежът днес е да стигнете далече, не се заплитайте в игри и разправии на дребно. Критичен ден, надвикваме се и си крещим по незначителни поводи. Очертават се спорове и претенции за властови позиции. Не се опитвайте да разделите неделимото. Стойте настрана от колегиалните конфликти, ако искате да избегнете лични кризи, загуби на пари, престиж и влияние. Каквото отложите за следващите два дни ще ви донесе късмет и възможност да вдигнете нивото. Нищо ново да не се започва.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените във втората декада да не избързват с новите инициативи. Днес може да направите грешен ход и избор, който ще навреди на кариерата ви и на отношенията с някого. Пазете си документацията, не носете оригинали, за които нямате дубликат. Каквото загубите трудно ще възстановите и като позиция на работното място. Ден на мръсните игри и удари под кръста. Прекъснете вредни и разболяващи връзки. Приближаващото новолуние в Риби е най-добрият ден в годината за отказване от вредни навици.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари - 19 февруари

Останете където сте, не влизайте в спорове. Днешният ден е важен за опипване на почвата, за проучване на позиции и сондиране на мнение с хора, на чиито познания и старания се доверявате. Не влизайте в колегиални битки, не работете в екип, не се опитвайте да обединявате хора с разностранни интереси и разбирания. Може да излезете виновни за чужда вина. Ден на жабешкия хор в блатото на живота. Ще си спестите нерви и лични ресурси, ако избягвате да взимате страна, независимо, че отстрани ви подтикват за това.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ще ви се отвори много работа. Проблемите ви ще дойдат от това, че трябва да работите за хора с противоположни интереси и мнения. Не издавайте тайни, не влизайте в компроматни игри. Внимавайте с патенти и разрешителни. Днес и чувствата се пречупват през призмата на материалния интерес. Лош ден за предложения и годежи, за сключване на нови договори и преместване в нов дом. Ситуацията ще стане експлозивна, ако на едно място се съберат хора с разностранни интереси и позиции. Не е ден за политически изяви и игри.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е седмица. Очертава се преместване на нова работа, в нов дом и може би в нов град или държава. Миналото остава зад гърба. Загърбвате и голяма част от приятелските връзки. Гледайте напред. 2018 г. ще ви донесе наградата за положените в момента усилия.

Родените днес лесно ще влизат в конфликти. Още с раждането си може да бъдат поставени в трудна юридическа позиция. Тези деца ще имат късмет тук, а не някъде другаде по света. Ще бъдат важни за бъдещето на страната ни с дарбите, с възможностите си и с идеите, които ще дават. Заченатите днес ще бъдат богати, ще имат силни покровители родени под знака на Скорпиона, ще се радват на имоти и наследства от страна и на двамата си родители и със сигурност ще ги умножат.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.