Темата за енергийната ефективност ще бъде във фокуса на събитието.
МОНИТОР
В СОФИЯ

Над 200 чужди компании на Българска строителна седмица

Агенция Монитор - понеделник, 13-03-2017 - 15:58

Над 200 чуждестранни компании ще се представят на Българската строителна седмица в София. Това става ясно от информация на организаторите. Няколко дни преди началото се отчита ръст от над 30 на сто в броя на изложителите и заетите площи спрямо предходното издание. Международният форум ще се проведе в столицата в рамките на 3 дни от 15 до 18 март. Над 70 са новите фирми, които ще се представят за първи път на форума. Свои щандове ще разположат компании от България, Германия, Италия, Чехия, Полша, Румъния, Турция и Молдова.

В отговор на световните тенденции през 2017 г. за зелено строителство и енергийна ефективност организаторите на Българска строителна седмица са включили новите тематики „Дървото в конструкциите“, „Реновиране на домовете“ и „Енергийна ефективност“.

Изложението, което събира под един покрив представителите на целия строителен сектор, ще бъде придружено и от богата съпътстваща програма. В нея са включени семинари за актуалните проблеми, фирмени презентации, тематични лекции, строителство и геодезия, както и професионални обучения в сферата на 3D проектирането.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.