Пеевски в устата на ченгета от ДС

Агенция Монитор - сряда, 04-10-2017 - 19:11

„Медиапул“ със старата песен на нов глас

Нито ден не могат да преживеят бившите ченгета от ДС и настоящи слуги на Българския Бърни Мадоф Цветан Василев, без да намесят името на депутата и наш издател Делян Пеевски в някоя фалшива новина. Агент Сашо от VI управление на ДС,

както се е наричал Илиян Василев, преди да стане върл костовист и щатен разпространител на опорни точки, например прави своя „обективен“ анализ за скандалите между ГЕРБ и БСП и дори в този контекст успява така да усуче нещата, че да спомене колко лош е Пеевски и как в тандем с Борисов управлявал държавата. Личното му мнение, естествено, веднага е размножено чрез сайта на друг бивш агент на ДС и настоящ паж на банкера беглец - „Фрогнюз“ на агент Академик – Огнян Стефанов. Прави впечатление и че сайтът, носещ името на един бивш финансов ежеседмичник, който години наред награждаваше Цветан Василев с приза „банкер на годината“, също безкритично публикува като нормална новина личното мнение на агент Сашо, изпълнено с откровени манипулации. Делян Пеевски е толкова лош, колкото медиите, които издава - „Телеграф“, „Монитор“, „Политика“ и Агенция Монитор, разкриват мръсните тайни на задкулисието, построено от Фетхуллах Костов чрез любимите му олигарси Цветан Василев, Иво Прокопиев, Огнян Донев и Сашо Дончев. А ние непрестанно осветяваме фалшивите новини и публикуваме истината за далаверите на тази задкулисна шайка. Затова и слугите на тези олигарси като Илиян Василев и медиите от фабриката за фалшиви новини като „Фрогнюз“ непрестанно ще търсят повод да споменат, че нашият издател е лош.

Междувременно сайтът на бившата говорителка на Иван Костов Стояна Георгиева „Медиапул“ също запя старата фалшива песен, макар и на нов глас. Съставът на ВСС се смени, но опорните точки, по които се опитват да уязвят неудобните на олигархията, останаха същите. Видимо недоволни от избора на представляващ ВСС, медиите от фабриката му спретнаха бързо омаскаряване, а също и на тези, които са гласували за него. Явно за един от членовете - Боян Новански, обаче не са успели да измислят нищо компрометиращо, затова по навик са написали „свързания с Делян Пеевски“.

Фактът, че новоизбраният кадровик няма нищо общо по никакъв начин с депутата и наш издател, не е от значение за фабриката за фалшиви новини. Щом не гласува, както им изнася, значи е техен враг. Щом е техен враг, значи е свързан с Делян Пеевски. Така е работила нацистката пропаганда на Йозеф Гьобелс. Така работи и фабриката за фалшиви новини, създадена от Иво Прокопиев.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.