Хороскоп за 26 ноември, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА - сряда, 25-11-2015 - 23:07

Овен 21 март – 20 април

Ден на краткотрайните удоволствия, за които дълго ще се плаща. Не търсете реванш и лично удовлетворение. Може и да ги получите, но с времето ще се чудите как да се върнете и оправите нещата, как да привлечете отново тези, които сте отблъснали и как да се отървете от тези, които сте привлекли. Не бива да се отива в крайности както в положителна, така и в отрицателна посока. Опитайте да запазите самообладание в труден момент. Ако отложите за утре важните разговори ще постъпите много по-разумно и дипломатично.

Работа – 4

Пари – 6

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на лакомията. Трудно ще спазвате диета. Още по-трудно ще си замълчите в критичен момент. Ще кажете и направите нещо, с което може да провокирате и разрушите градени с годините връзки. Смирете се, дайте възможност и на другите да се изкажат, да покажат отношението си към вас, към дейноста и работата ви. В утрешния ден ще се съберете и ще се разберете. В момента не се препоръчва провеждане на отговорни делови срещи и събрания. Всеки ще иска максималното и няма да е склонен на отстъпки.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес се слуша вашата воля. Вие сте капитана както у дома, така и на работното място. Конкуренцията ще бъде натикана в миша дупка, а любовта принизена до обикновен секс. И най-голямата вкуснотия ще ви загорчи, ако прекалите с дозата. Бъдете особено внимателни и дипломатични. Денят ви дава предимство при преговаряне, ако дадете шанс и на друг, ако не се опитвате да заграбвате положения и позиции, с които сятате, че добивате сигурност, но в същност си оголвате гърба откъм доверени, обичащи и предани хора.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

На едно място налагате вето и забрани, а на друго позволявате и стимулирате същотото да се случва. Не взимайте отношение в споровете на другите. Податливи сте на съблазни. Един ще си наруши диетата, друг ще прескочи в чуждо легло и ще позволи да се образува пукнатина в рая. Но и в ада, в които живеем днес ще се засекат светли моменти, ще се изправят хората, които има какво да кажат и да покажат как да се промени ситуацията в блага посока. На всични нива нещата трябва да се дозират, за да не посрадат невинните.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на възкачвания и детронации. Може и да не бъдете лично засегнати, но животът ще ви покаже какво се случва с някой, който е преди вас в списъка на съдбата. Вземете си поуките от грешките на другите. Защитавайте справедливи каузи, дори и в известен смисъл да не ви харесва. Подкрепете идеите на конкуренцията. Когато тичаш рамо до рамо със силен противник, самият ти постигаш по-добри резултати. Не е чест да изтикаш от пътя си слабите и болните. Скандалите са лош знак, вредят и разболяват повече отколкото предполагаме.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септеммври

Днешният ден ви подтиква да се борите с авторитетите, да опитате силите си в битката с вятърните мелници на промяната, която така и не се случва. Не е изключено да пострадате, да си докарате неприятности у дома и на работното място, ако извисите глас и не се съобразите с шефа, с доминиращата група в средата ви и с хората, от които зависите. Не сте избрали правилния ден за активни и настъпателни действия. Светът е да смирите амбицията, да не се намесвате в чужди игри и да не взимате страна в спорове.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Везни 23 октомври – 22 ноември

В момент, когато другите отиват в крайности, вие успявате да запазите саомообладание, а това ще ви помогне да извлечете ползи от грешките на околните, от семейните и професионални дрязги и от световните междуособици. С действията си в момента може да успеете да станете свързващото звено между двама, които не могат да се разберат, но се налага да работят, да живят и да се изтърпят. Влезте в ролята на посредник, защитете справедливи позиции и каузи и се опитайте да видите нещата от различни гледни точки.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес сме лесно податливи на внушения и съблазни. И във вашия живот на едно място ще успеете да въздействайте над чуждия избор, но на друго ще се окажете манипулирани и използвани. Не се изпълвайте с агресия и неудовлетворение. Запазете самообладание. Още утре шансовете ще са на ваша страна, ще се случват събития, които ще ви вадят от тежките емоционални, социални и материални условия, ще дават шанс да намерите по-добре платена и удовлетворяваща ви работа или лична връзка.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден, в който може да загубите много в желанието да спечелите повече. Ще преигравете и прекалявате в отношенията ще налагате диктат там, където от вас се изисква дипломатимност и ще бъдете склонни на компромиси там, където трябва здраво да хванете юздите и да поставите ултиматуми. Не си позволявайте да провокирате и влизате в скандали. Това, което загубите днес ще се чудите как да си върнете утре. Сънищата ви подсказват в символически вид как трябва да постъпите в една трудна ситуация, за да я разрешите.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Денят активизира вътрешния змей на желанията във всеки един от нас. В такъв момент трудно се справяме с лакомията, с желането за властване, за обсебване на положения, личности и ресурси. Добре е да се спазват различни форми на аскетизъм и отдалечаване от общата говорилня. Работете на свой терен и със свои средства. Ако не успеете да се справите и овладеете амбицията ще работите за чужди интереси и ще се изпълните с неудовлетворение. Не е ден за запознанства. Верятни са изневери и неприятни разкрития.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден за разчистване на сметки и отношения. Някой ви се издължава, а това ще помогне и вие да покриете задължения и разходи. Не включвайте в програмата си излишни неща. Опитайте да се вместите в предложените варианти без да търсите нещо ново, скъпо или претенциозно. Ако предпочетете функционалното ще извадите късмет и ще ви направят отстъпки. Ще сънувате пророчески сън, в който ще получите подсказка как да решите труден проблем. Срещите с любовта ще се запомнят с нещо приятно и с нещо горчиво.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

На всяко свое действие и желание ще получавате противодействие вместо подкрепа и стимулиране. Изпълвате се с неудовлетворение и разочарование, споделяте нещо, което не е за споделяне и задълбочавате проблема. Лесно се отива в крайности, лесно се взимат решения, от които ще ви се иска още утре да се откажете. Вероятно е да дистанцирате важни хора от живота си и да привлечете нещо различно, което ще изисква напасване, повече разходи и внимание. Каквото сам си направиш днес друг едва ли ще ти причини.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е деветка. Имате още време да приключите със старите ангажименти, да изпълните това, което сте обещали, да се разделите с миналото, което вече не е актуално и с работата, която не ви удовлетворява. През 2016 г. ще направите крачка в нова посока, ще подпишете нови договори ще сключите брак и ще стартирате нова житейска програма.

Родените днес искат всичко и ако може веднага. Няма да се съобразяват с желанията и амбициите на братя и сестри. Постарайте се отрано да разделите семейното богатство. Няма да се поколебаят да оставят роднините си на сухо. Един ден ще почувстват остра липса на разбиране и обич.

Заченатите днес ще бъдат в постоянна битка със злото. Злоба и доброта ще се борят в тях. Ще трябва да направят трудния избор между учителя и подлеца. В символичен вид ще видите как с годините вашето гълъбче се превръща в орел.