Хороскоп за 24 март – четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА - четвъртък, 24-03-2016 - 09:08

Овен 21 март – 20 април

Ден на успешни и безуспешни опити да си върнете мира, спокойствието и положението, което с лека ръка сте рискували вчера. Старайте се да запазите добрия тон, да не влизате повече в притеснителни и обсебващи разговори и да излезете с чест от наложените и приети битки. На никаква цена не си нарушавайте спокойствието. Днес крясъците разболяват и вредят повече отколкото предполагаме. Ще изживеете някакво нестандартно събитие, което може да промени личния ви избор и насоката ви в живота.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Съветът на деня е да не отивате в крайности. Подобно на реката, която забавя хода си в близост до брега, така и вие ще се забавите и ограничите, ако клоните към към един или друг краен избор. Ако искате да напредвате бързо, да постигате максималното, концентрирайте се в златната среда, в отношения и дейности, които не изискват промени в плана на всяка цена, а ви движат на крилете на съвместната инициатива и компромиса. Препоръчват се и физически упражнения водещи към хармония.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят изисква мир, хармония и спокойствие, но това трудно ще ни се случи и получи. Може да очаквате намеси в работата, в личния ви избор и намеренията ви на работното място. Сега е момента да докажете прословутата си интелигентност, да положите усилия случващото се с вас и около вас да не излиза от рамките на добрия тон. Заемете се с тихи семейни дела, проведете прочистващи и пречистващи процедури. Отложете за утре служебните битки и търсете пътя на компромиса. Сексът е противопоказен.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес газите в мътните води на конфликта и неразбирането. Не поемайте излишни рискове,  дистанцирайте се от хора и позиции, които ще ви вкарат в разправии. Едно на пръв поглед незначително събитие може да скара близки и роднини, да противопостави екипи и колеги, които трябва да действат съвместно, за да върви напред работата. Изпуснете парата във фитнеса, търсете пътеката на дипломацията и компромиса, независимо провокациите и желанията, които ви притискат и измъчват. Не отивайте в крайности.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли - 22 август

Изключете напълно безцеремонното поведение и агресията от начина си на общуване с околните, ако не искате да си създадете нови врагове и да провокирате действията на старите. Не отказвайте близките и децата от намеренията им. До два дни ще излезете виновни, ще плащате за чуждите пропуски и грешки, които провокирате в момента. Водете балансирана политика. Не обезсърчавайте и не насърчавайте никого. Не убивайте птици и мечти. Утрешният ден ще ви донесе наградите за положените усилия. Чакайте важно обаждане.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ще извлечете ползи и облаги, ако се опитате да помирите двете враждуващи страни, които са ви се доверили. Не наливайте масло в огъня на страста. Сексът днес е противопоказен и разболява. Подложете на проверка и анализ отношенията си и пътя, по който вървите. Служебната амбиция да се остави за друг път. Намерете време за разходки сред природата, за омиротворяващи разговори с близките и децата. Всичко да се прави без бързане, с необходимия такт и съпричастност. Скандалите не рашават, а задълбочават проблемите.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Тежък и рисков ден за родените във втората декада. Вървите по ръба между компромиса и скандала. Положете всички усилия да запазите самообладание в критичен момент. Ще бъдете подложени на атаки от няколко места, ще ви провокират с претенции и забележки. Ако няма накъде и трябва да направите нещо, постъпете нестандартно в ситуацията, така както никой не очаква от вас. Хората, които не се поддават на анализ и преценка ще се измъкнат с точен ход и ще парират чуждата агресия.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

При намаляваща Луна мръсотията лесно излиза. Ден за прочистване на мислите и душата, за почистване у дома и за редактиране на отношенията с околните. В никакав случай не си позволявайте участия в скандали. Никой няма да спечели в ситуация на конфликт на работното място или у дома. Търсете компромиса, старайте се да не давате никому прекалени надежди или предимства, но и да не отказвате друг от играта. Вечерта ще ви се обадят с важно предложение, от което в следващите дни ще спечелите.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят се свързва с най съкровените ни душевни стремежи, с желанието да бъдем обичани и да обичаме. Възможно е с действията си да нараните някого, да издигнете стени на недоволство и неразбиране. Едно пътуване ще ви заведе на точното място. Денят е благоприятен за посещение на пазари и за покупка на животни. Това, което не можете да постигнете с назидателни разговори и метода на убеждението ще свърши и мотивира един нов домашен любимец. Днес кръвта се обновява, отношенията също.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на изпитания и конфликти за родените във втората декада. Един скандал може да отключи старо заболяване. Старайте се да не провокирате никого и да не позволявате да ви изнервят. Денят се свързва с душата, с желанието за комфорт и помирение. Заемете се със спокойни и тихи семейни дела. Служебната амбиция да се остави за друг път, а желанието да отсраните някого да се превърне в помирение и начало на съвместни инициативи. Ще е трудно, но това е пътя, който ще ви предпази от болки и грешки.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ще изжиеете нестандартни и непредсказуеми моменти в общуването. Ще се разберете по нов начин с тези, с които в миналото взаимно сте се наранили и раздалечили. Един наистина водолейски ден, в който настоящето ще помогне на бъдещето и на миналото да си подадат ръка в знак на компромис и помирение. Може да се сключат равностойни договори и да се излезе с компромис от една объркана семейна и професионална ситуация. Агресията и крясъците разболяват, бягайте от такива места.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Не е ден за изкачване по служебната стълба. Ще ви препъне колегиалната агресия, ще изпаднете от класацията, ще се почувствате ощетени. Не си нарушавайте спокойствието и вътрешния комфорт на никаква цена. Не допускайте да ви налагат мнение или да ви убеждават да постъпвате по един или друг начин. Препоръчват се прочистващи и разчистващи пътя инициативи. И една разтоварваща диета ще ви се отрази добре. Но по важното е да ограничите и подложите на диета желанието за властване на всяка цена.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е деветка на фона на универсалната 9-ка 2016. За хората с такава двойна деветка в живота, ще се наложат раздели и приключвания, които ще дадат нови насоки и ще определят един нов начин на живот през 2017 г. Променете това, което не искате съдбата да промени по болезнено кармичен начин. Дипломирайте се, не оставайте нито един нерешен въпрос и проблем. Разчисте пътя си за бъдещето.

Родените днес ще имат нестандартно поведение, подход и общуване. Малко хора ще ги разбират, но по някакъв начин те носят духа на новото време. Искаме или не ще трябва да ги приемем, обичаме и насърчим.

Заченатите днес носят неустоим стремеж към идеала, съвършенството и духовната чистота. Този свят ще им предложи точно обратното, но много хора ще търсят изцеление и омиротворение при тях и от тях.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.