В СОФИЯ

Детски градини отказвали парно

Агенция Монитор - петък, 21-04-2017 - 19:52

Директорките на някои детски градини в столицата отказвали да им бъде пуснато парното в последните мразовити дни. Това научи „Монитор” от родители, чиито деца посещават заведение в един от северните панелни комплекси на София.

От столичната „Топлофикация“ потвърдиха, че от ръководството на въпросното ОДЗ не само не са поискали по-ранно включване на централното отопление, но и дори са забавили пускането му. Шефката на детската градина е върнала веднъж техника, дошъл да го включи. Едва след като разтревожени родители се обадили тук-там, включително и в медиите, парното е било включено, но едва на третия-четвъртия ден след застудяването и то когато отоплението е било пуснато в целия град. Дотогава помещенията, където са били малчуганите, са били отоплявани с електрически печки (духалки).

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.