Хороскоп за 2 август, вторник

С НЕДА ИВАНОВА - вторник, 02-08-2016 - 00:16

Овен 21 март – 20 април

Ден на презареждане с желание за намеса, разпоредителност, налагане на мнение и вето в положения и отношения, които не сте успявали да контролирате до момента. Марс вече ви гледа в брилянтен аспект от знака на Стрелеца. Съдбата ви дава опасни оръжия, среща ви с опасни хора, от които може да имате ползи, но и може много да го загазите. Важното е в този ден да не правите избор особено между доброто и злото. Все на зло ще тръгне, независимо екстрите. Не позволявайте да ви използват като оръдие за лични цели и интереси.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-5

 

Телец 21 април – 20 май

Тежък, рисков и неблагоприятен в много отношения ден, особено за родените в първата декада. Смирете се, затаете се, не правете избор, не започвайте нова работа и нова връзка. Лесно се отдава енергия, лесно се влиза в конфликти и се наврежда на околните дори и без до го искаме. Тъмните сили вършат тъмните си дела в деня преди новолунието. Проведете прочистваща и разчистваща диета. Ограничете вредни и разболяващи връзки, гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии.

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

От днес до 27-и септември Марс ще ви гледа в опозиция от знака на Стелеца. Денят сгъстява астралната мъгла, тъмните сили се активизират на всички нива. Не се намесвайте в отношенията на околните и не давайте непоискани съвети. Лесно се отдава енергия, губим сили и се изтощаваме и от най-дребното. Бъдете отговорни за делата си, въздържайте се от рискови и провокиращи инициативи. Хубавото в този ден е, че и пророчествата са лъжливи, така че и прогнозите ни може да не се окажат толкова негативни.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Денят е нещастен и неблагоприятен за нов избор и нови лични инициативи. Не позволявайте да ви повлияват и предизвикват. Не се намесвайте в чуждите отношения и не позволявайте намеси в своите. Ден на фалшивите връзки, на фалша в отношеията и на скритите поводи за едно или друго действие и съдействие. Както и да постъпите ще съжалявате. В момента може да ви се струва, че нямате избор и трябва да постъпите по определен начин. Изчакайте, утре ще се събудите с трети вариант в ума си, който ще донесе полза и късмет.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

В деня преди новолунието във вашия знак враговете ви се активизират. Сами си навреждате и с избора, който правите. Изчакайте. Съдбата ни подлага на тест, изкушава ни отново в посоката, която сме си обещали да забравим и повече да не тръгваме по този път. Лош ден за запознанства, изневери и всякакъв тип обвързване особено с непознати. Добре опечете и сварете храната си и както казват старите хора „опичайте си акъла”. Не носете изделия от кости и рога. Някой може да се окаже и рогоносец или да сложи някому рога.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Един от най-тежките и рискови дни в сатурновата ви дупка. Енергията е на кота нула. Тази вечер и утре рано сутринта е неблагоприятно за раждане със секцио, но лесно ще се зачева. Не подписвайте нови договори и не взимайте окончателни решения независимо по какви въпроси. Днешните ви стъпки водят към пропаста на неравностойните и губещи отношения, към работата, която ще ви направи тотално зависими и подценени. Утрешният ден ще даде нова посока и цел. Ще се събудите с вярното чувство за полезното и вредното. Изчакайте.

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Не започвайте отговорна работа, не планирайте запознанства или срещи изискващи взимане на определени и важни за бъдещето ви решения. Всичко предприето ще тръгне накриво и дори ушитите днес дрехи ще тръгнат на верев. Всичко ще изисква корекция и преправяне, което ще оскъпи продукцията, ще изисква допълнително вложение на сили, средства и материали. Не се товарете и с много работа. Не поемайте чужди ангажименти. Ще излезете виновни за чужда вина.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Днес на пътя ви застават силни противници. Щефовете няма да са благосклонни, ще ви възлагат най-тежката и объркана работа, ще ви санкционират за ваши и свои грешки. Нищо важно да не се предпиема. Добре е да сте на морето, да го давате лежерно, да не се напрягате и правите нещо на всяка цена. Обърнете внимание на храната, нищо не бива да се яде алангле. И в отношенията ви ще има нещо недоизказано и недоизкусурено. Днешните ви стъпки ви водят точно там, където не трябва, където ще направите и куп приятни грешки.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Предизвикателен и рисков ден. Марс навлиза във вашия знак. Ставете с една идея по активни, амбициозни и неотстъпчиви. В живота ви ще се появи опасен дразнител, но и стимулиращ такъв. Напрежението ще нараства, ще станете нетърпеливи и ще избързате в избора. Бъдете особено внимателни и отложете за утре взимането на важно решение. До утре вечер и в любовта ще се ориентирате правилно, но в днешния ден ще ви привличат като магнит опасни сирени. Ден за пречистване и прочистване на тялото и терена.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес и най-мъдрият ще се окаже малко прост, ще сгреши в избор и преценка и ще ближе рани след прибързано взето решение. Не сключвайте сделки в сивата икономика. Подписаните договори ще се окажат нищожни, подвеждащи и губещи в бъдеще. Нещо се случва зад кадър, премълчава се или се поднася в невярна опаковка. Бъдете пределно отговорни за делата си и не се намесвайте в чуждите. До два дни ще получите наготово, безплатно или с много малко усилия от ваша страна това, за което в момента ще платите скъпо.

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Денят е рисков и противопоставящ. Луна, Слънце и Венера ви гледат в опозиция от знака на Лъва. Може да очаквате провокации в любовта и на работното място. Не влизайте в преговори и не притискайте шефовете с ненавременни искания. Хубавото е, че от днес напускащият Скорпиона Марс вече не ви гледа предизвикателно. Ще реагирате дипломатично на провокациите и може да се усмихнете дори на нечия егоистична реакция. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. Вървите към изневери и фалшиви връзки.

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Не се намесвайте като трета страна в спора между двама. Днес и най-добрите ни намерения излизат вредни за нас самите или за някой друг, който ни се е доверил или ни е подвел. Не правете избор, не притискайте и близките си да го правят. Изисква се пределна отговорност към всичко случващо се. Моментът е благоприятен за пречистване на тялото и душата, за диети и откази от всичко вредно и разболяващо. Утрешният ден ще ви огрее с интуитивно прозрение за вярната посока, мисия и цел. Имайте търпение да изчакате.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е еденица. Време е за старт на нова лична, професионална и учебна програма. Вземете живота си в свои ръце и тръгнете в посоката, която ще ви донесе предимства. Съберете нов екип, внедрете се в нова среда, опитайте късмета си и в чужбина. Вие сте на ход.

Родените днес ще искат много, но силите им няма да са достатъчни да го постигнат без чужда помощ, което може да изкриви нащата и да ги направи пионка в нечии ръце. Неблагоприятно за планирано секцио особено късно вечерта и утре рано сутринта. Днес лесно ще се зачева, но денят е неблагоприятен за зачеване. Не се доближавайте един до друг без предпазни средства. Тъмните сили ще обсебят тази светла душа още в момента на внедряването и в новата среда.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.